Odobren uvoz polovnih automobila bez uslova

You may also like...

4 Responses

 1. Dragan каже:

  I tako je mladjan dinkic pre manje od godinu dana govorio da nece dozvoliti preregistraciju crnogoraca jer bi to sve ostale gradjane srbije ucinilo gradjanima drugog reda. e sad je tiho pustena preregistracija svih vozila bez euro3 motora iz cele evrope do 23 jula. kako je sada vec 3 jul sve se iskristalisalo ko ima veze on ce sad uvesti auto dobiti papir da ga je kupio pre 01.01.2008 a sta ostaje nama koji nemamo takve veze kojima bismo krsili zakon u sopstvenom interesu? e pa mi cemo biti gradjani drugog reda po dva osnova prvo necemo biti ravnopravni u uvozu (necemo nista bez euro3 motora ni uvesti) zbog ovog i ovakvog nepostenog uvoza kojim su privilegovani pojedinci cene automobila koje posedujemo su umanjene za trecinu vrednosti. sa postovanjem gospodinu mladjanu dinkicu dragan vuckovic srbin, gradjanin drugog reda u srbiji.

  [Odgovor]

 2. miodrag каже:

  zanimame kako ce se registorvati automobili satriji od 20 godina, kao sto ja ima Opel kadett 1200 c koji je proizveden 1973, i gde mogu pronaci tekst toj najnovijeg zakona o regitracijama ili kako se veccc zove u cilj da se infromisem sta sve taj zakon predvidja, jer su pricanja raznovrsna u vezi opreme koju vozac mora imati stalno sasobom.
  trajanovic miodrag

  [Odgovor]

 3. Maja каже:

  molim da mi kazete dali mogu da uvezem auto reno clio 99godiste schadofsarm d4 i da mi kazete dali je to motor euro 3 schlussnummer 0432 moli odgovor i hvala unapred.

  [Odgovor]

 1. 28. јула 2009.

  […] Uslovi uvoza i registracije su isti kao i kod preregistracije automobile (koje možete pročitati u našem članku). Ukratko uvoz  je gotovo bezuslovan, vozila ne moraju da ispunjavaju EURO 3 standard i nema […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *